Handelsbetingelser

For webshop (www.borchco.dk)

Priser Alle priser er inkl. moms.

Alle forsendelser til DAO pakkeshop pålægges porto på kr. 43,00 for levering i Danmark.

Alle forsendelser med DAO direkte til hjemmet pålægges porto på kr. 53,00 for levering i Danmark.

Alle forsendelser til GLS pakkeshop pålægges porto på kr. 53,00 for levering i Danmark

Alle forsendelser med GLS direkte til hjemmet pålægges porto på kr. 78,00 for levering i Danmark

Ved bestillinger over 400 kr. er der fri fragt til nærmeste DAO pakkeshop og ved levering til hjemmet pålægges der her et gebyr på 10 kr. med DAO.

Ved afhentning af bestilling i butikken, pålægges der intet ekstra gebyr.

Varer: Vi forhandler både Lana Gatto garn, Adriafil garn, Mayflower garn, Go Handmade garn, Langyarns garn, Pro Lana garn, tilbehør og håndlavede produkter.

Betaling Borch Copenhagen modtager betaling via Visa, Mastercard og American Express.

Levering Borch Copenhagen afsender ordrer førstkommende hverdag efter modtagelse af betaling. Der forekommer længere leveringstid på bestillingsvarer.

Borch Copenhagen sørger for levering med eller uden omdeling, levering til modtager er 2 - 4 dage efter afsendelse. På alle pakker modtager du et track & trace-nummer, så du hele tiden kan følge din pakke. Du får også en notifikation via. SMS og e-mail, når en pakke er på vej og leveret hos dig.

Find din nærmeste DAO pakkeshop her: Find pakkeshop

Find din nærmeste GLS pakkeshop her: Find pakkeshop

Rettidig levering forudsætter dog at DAO eller GLS overholder deres betingelser. Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO eller GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den forventede leveringsdato. Vi henviser til DAO's og GLS' forretningsbetingelser.

Borch Copenhagen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO eller GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) bedes du kontakte Borch Copenhagen, så vi kan kontakte DAO eller GLS. Ved decideret udeblevne leverancer, vil du af Borch Copenhagen blive bedt om, at kontakte den valgte leverandør for en erstatning af det betalte beløb.

Reklamationsret Borch Copenhagen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb, påsatte nitter, sten og perler dækkes ligeledes ikke af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Borch Copenhagen inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Borch Copenhagen returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Borch Copenhagen Algade 63A, 4000 Roskilde

E-mail: borch.co@gmail.com

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller afleverer varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Borch Copenhagen har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i ubrudt emballage og i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Ved køb af plads til arrangementer i butikken, er købet bindende og det vil ikke være muligt at få refunderet beløbet ved udeblivelse. Skulle der være tale om et arrangement der inkluderer produkter, vil disse blive tilsendt under normale leveringsbetingelser.

Opskrifter Der gøres opmærksom på, at opskrifter fra Borch Copenhagen ikke må kopieres, videresælges eller omfordeles. Der må heller ikke foregå salg af produkter lavet efter betalte opskrifter. Det er dog tilladt at sælge færdige produkter, lavet ud fra opskrifter der er hentet gratis ned fra www.borch.co. Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale produkter. Når du køber en opskrift, vil du kort efter modtage en mail med opskriften som pdf-fil. Det er derfor vigtigt, at du angiver den korrekte mailadresse ved dit køb.

Indfarvning Er det et krav til bestillingen, at det valgte garn skal leveres i samme indfarvning, skal dette skrives som en kommentar til bestillingen. 

 

  • Bertha Slipover

  • Diana Sweater

  • Madrid Sweater